Personal & Training Coaching Service / Twee Sluizen 9 / 4016 DC Kapel Avezaath Buren

Tel 06 - 55 77 04 26  /  e-mail : Pentcs@hotmail.com

KvK 30258909

Versie 10 april 2014  Disclaimer

Profiel

Contact

Start

Ervaringen

Visie en missie

Referenties

Profiel

Ik ben in 1990 afgestudeerd  aan de Hoge school voor de kunsten in Utrecht, HKU. Daar heb ik de docent drama opleiding gevolgd met de specialisatie Theater-Regie.

 

In de academie tijd ’89 met medestudenten een experiment gedaan van een week, bij Phillips Afd. ‘Large Accounts’ wat wij met onze theaterkennis aan  het bedrijfsleven konden toevoegen. Sommige dingen die voor ons in het theater heel relevant  waren, werden door de heren in driedelig kostuum minder op waarde geschat maar andere zaken zoals bijvoorbeeld ‘non-verbale communicatie’ en  ‘hoge en lage status’ oefeningen des te meer. In die tijd was dit erg ‘innovatief’!

 

Ik heb in de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan in het spelen in assessments en trainingen. In assessments ben ik actief voor verschillende bedrijven  in de selectie en advies branche en in trainingen voor talloze midden en grote bedrijven. Ook voor de non-profit sector.

 

Naast het acteren voorzie ik met het acteursbemiddelingsbureau een aantal opdrachtgevers al 20 jaar van  acteurs in zowel assessments als coaching en trainingen. Daar is Personal & Training / Coaching  Service uit geboren. In een assessment meestal in samenwerking met een assessment of arbeid en organisatie psycholoog en in trainingen vaak met een trainer of arbeid en organisatie adviseur. In de loop der jaren word ik steeds meer gevraagd als co-trainer of  trainer.

 

Lees verder